Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Meci Olimpia – Dinamo Bucureşti, duminică la Satu Mare
Olimpia Satu Mare  - Vineri, 25 Mai 2012

Conducerea FC Olimpia 2010 Satu Mare şi-a propus să ofere suporterilor la final de sezon un meci amical în compania unei echipe de top din România.

 

Încă de acum 4 luni, au fost stabilite contacte cu FC Dinamo Bucureşti pentru organizarea unei partide la Satu Mare, conducerea clubului bucureştean exprimându-şi întreaga disponibilitate de a veni la Satu Mare, la finalul sezonului, în funcţie şi de programul echipei.

           

Totodată, au fost demarate discuţii pentru un proiect de colaborare pe termen lung între cele două cluburi, care se va concretiza cât de curând, dar și cu alte cluburi de top din țară.

           

Astfel, duminică de la ora 11, Olimpia şi Dinamo se vor întâlni într-un meci amical, pe stadionul Olimpia, intrarea fiind gratuită.

           

Conducerea FC Olimpia 2010 şi Asociaţia Suporterilor FC Olimpia Satu Mare îşi exprimă regretul că evenimentul a fost politizat de un candidat local, care şi-a asumat meritul organizării acestui meci amical şi s-a folosit de imaginea clubului în campania electorală. Acest joc trebuie să fie un meci pentru sătmăreni şi să nu fie folosit în scop electoral!

 

    Conducerea                                                                  Conducerea

FC Olimpia 2010                                                    Asociaţiei Suporterilor

     Satu Mare                                                           FC Olimpia Satu Mare

3178 vizite
Distribuie pe